Játékos edzés kártyával
2019. március 10. írta: D. János

Játékos edzés kártyával

Az alábbi játékos edzéshez az alapötletet a Sweat Deck nevű mobil app adta.

Kell a játékhoz egy pakli francia kártya vagy a fent említett app. Egy pakli egy leosztása esetén minimum ketten, maximum négyen érdemes játszani.

Mindegyik szín egy gyakorlatot jelent, pl.:

♠️ - fekvőtámasz

♣️ - húzódzkodás

♥️ - guggolás

♦️ - lábemelés

Az ismétlésszámot a kártyán levő szám jelenti. Játszhatunk pl. a Black Jack szabályai szerint, ekkor a J, Q, K mind 10-t érnek, az A pedig 11-et vagy a Poker szabályai szerint, ekkor a J, Q, K és  A - 11, 12, 13 és 14 (vagy 1).

A paklit leoszthatjuk előre vagy körönként húzhat mindenki egy lapot. Értelemszerűen minél kevesebben jutunk egy paklira, annál nehezebb lesz az edzés. A játék során nyugodtan dolgozhatunk az egyes gyakorlatok különböző változataival ismétlésszámtól függően, pl. 2-3 ismétlésnél szűk húzódzkodás, 9-10-nél ausztrál húzódzkodás. Persze dolgozhatunk súlyzós gyakorlatokkal is.

 aaa.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://azedzesjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr4314679060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása